Coordinadora Bolivariana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

El 23 de Gener prendrem els carrers de Caracas

E-mail Imprimir PDF
Usar puntuación: / 0
MaloBueno 

El 23 de Gener prendrem els carrers de Caracas

Vagi per davant, el nostre desig d'una ràpida recuperació per al President Hugo Chávez, reelegit perquè segueixi al capdavant del procés revolucionari a Veneçuela, així com la salutació al Vicepresident Nicolás Maduro i a tot el Consell de Ministres ratificats pel Tribunal Suprem de Veneçuela

L' OEA, 20 països presents en la presa de possessió i sobretot la sentència del poder judicial independent no deixen dubtes de la impecable legitimitat democràtica del govern triat majoritàriament en les darreres eleccions.

Malgrat això, aquest 23 de gener l'oposició crida a manifestar-se en rebuig a l'aval del Suprem a la continuïtat del Govern. Aquest dia es commemora la caiguda de la dictadura de Marcos Pérez Jiménez, dictador entre 1952 i 1958, any en el qual va ser deposat per un alçament cívic militar.

Continuen així en els seus intents de disfressar les seves posicions antidemocràtiques apropiant-se dels símbols i dates que formen part de la identitat popular. Immediatament i en resposta, el PSUV, les organitzacions que formen part del Pol Patriòtic i els moviments populars han respost amb una crida a prendre Caracas en aquesta data pels quatre punts cardinals. La convocatòria es fa en suport a Chávez i a la Constitució.

La Assemblea Bolivariana de Catalunya, recolza aquesta mobilització i es mantindrà alerta perquè no es repeteixin maniobres que amb l'emparament mediàtic internacional, confonguin a l'opinió pública i intentin tornar per camins de violència a situacions com les del 13 d'abril del 2002 en què van ser derrotats per la mobilització popular.

Totes som Chávez

Assemblea Bolivariana de Catalunya 21/01/2013


El 23 de enero tomaremos las calles de Caracas

Vaya por delante, nuestro deseo de una pronta recuperación para el Presidente Hugo Chávez, reelecto para que siga al frente del proceso revolucionario en Venezuela, asi como el saludo al Vicepresidente Nicolás Maduro, y a todo el Consejo de Ministros ratificados por el Tribunal Supremo de Venezuela.

La OEA, 20 países presentes en la toma de posesión y sobre todo la sentencia del poder judicial independiente, no dejan dudas de la impecable legitimidad democrática del gobierno que salió de las últimas elecciones.

Pero este 23 de enero la oposición llama a manifestarse en rechazo al aval del Supremo a la continuidad del Gobierno. En este dia se conmemora la caída de la dictadura de Marcos Pérez Jiménez, dictador entre 1952 y 1958, año en el que fue depuesto por un alzamiento cívico militar.

Continúan así en sus intentos de disfrazar sus posiciones antidemocráticas apropiándose de los símbolos y fechas que forman parte de la identidad popular. Inmediatamente y en respuesta, el PSUV, las organizaciones que forman parte del Polo Patriótico y los movimientos populares han respondido con un llamamiento a tomar Caracas en esa fecha por sus cuatro puntos cardinales. La convocatoria se hace en apoyo a Chávez y a la Constitución.

La Assemblea Bolivariana de Catalunya, apoya esta movilización y se mantendrá alerta para que no se repitan maniobras que con el amparo mediático internacional, confundan a la opinión pública e intenten volver por senderos de violencia a situaciones como las del 13 de abril del 2002 en que fueron derrotados por la movilización popular.

Todas somos Chávez

Assemblea Bolivariana de Catalunya 21/01/2013

Última actualización el Domingo, 20 de Enero de 2013 01:35