Coordinadora Bolivariana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Presentación Catalán

E-mail Imprimir PDF

Bilbao, 13, 14 i 15 de juny de 2014, organitzat pel Cercle Bolivarià "La Puebla" d'Euskal Herria i Euskadi-Cuba 

Convocada la XI Trobada de Solidaritat amb Veneçuela Bolivariana de l'Estat espanyol.

"Solidaritat amb Veneçuela: per la democràcia i el socialisme , contra el colpisme"

Bilbao acollirà, els dies 13, 14 i 15 de juny de 2014, la XI Trobada Estatal de Solidaritat amb la Veneçuela Bolivariana , organitzat pel Cercle Bolivarià "La Puebla" d'Euskal Herria i l'associació d'amistat Euskadi-Cuba , sota el lema "Solidaritat amb Veneçuela: per la democràcia i el socialisme , contra el colpisme".

Són moments crucials per al Moviment de Solidaritat amb la Revolució Bolivariana de Veneçuela , que avui està en l'obligació d'incrementar i millorar les seves accions davant la guerra política, econòmica i mediàtica que pateix el procés bolivarià.

Durant els primers mesos d'aquest any 2014, la Revolució Bolivariana de Veneçuela ha seguit patint un intens assetjament des de poderosos actors interns i externs, mitjançant estratègies de desestabilització de "cop suau".

Per això, en aquesta XI Trobada , farem èmfasi en el debat propositiu per a la millora de les eines organitzatives i de comunicació del Moviment de Solidaritat, buscant coordinar de manera més eficient les nostres accions, compartir els recursos humans i tècnics existents, i millorar les eines de comunicació per al treball informatiu, element central en l'actual escenari de guerra mediàtica contra la Revolució bolivariana.

Serà ocasió, també, per conèixer experiències democràtiques de poder popular, de construcció d'espais socialistes, i de consolidació de drets socials i econòmics a Veneçuela, sobre les quals hi ha un silenci absolut en els grans mitjans de comunicació internacionals.

Us convidem a venir a Bilbao, per sumar a l'esforç col·lectiu d'exercir, avui més que mai, una tasca sostinguda i eficaç de solidaritat amb el poble lluitador de Veneçuela, amb els seus moviments populars i amb el seu govern revolucionari.

Volver a  presentación

Última actualización el Domingo, 06 de Abril de 2014 20:25